Ana Sayfa YAŞAM 30 Mayıs 2017

Ümraniye’de Ramazan yoğunluğu

Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programlar her yaştan Ümraniyelileri bir araya getirmeye devam ediyor. Her akşam farklı programların yer aldığı etkinlikler, Ümraniyeliler tarafından beğeniyle izleniyor.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında her akşam iftardan önce ve sonra düzenlenen etkinlikler genç, yaşlı herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. 29 Mayıs Pazartesi akşamı; iftardan önce çocuk tiyatrosu “Eğri Bacaklı Zürafa Okula Başlıyor” oyununu izleyen çocuklar; ardından animasyon film Son Peygamber “Hz. Muhammed” filmini seyrettiler.

Ayrıca programda, İstanbul’un Fethi’nin 564. Yılı nedeniyle Ümraniye Belediyesi mehteran ekibi tarafından yapılan gösteri büyük ilgi gördü.

Daha sonra kılınan teravih namazının ardından etkinlik çadırında Tarihçi – Yazar Yavuz Bahadıroğlu, tarih ve oruç konusuyla vatandaşlara hitap etti. Programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Sibel Şenocak, Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Hakan Karataş da bulundu.

selyus