Ana Sayfa YAŞAM 3 Temmuz 2015

Ümraniye’de yetim ve öksüzlere sevgi sofrası

Ümraniye’de bulunan yetimler ve kimsesiz çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayında yetimler, öksüzler ve kimsesiz çocukları unutmadı. Ümraniye Belediyesi tarafından Belediye Nikâh Sarayı Sultan Salon’unda düzenlenen iftar programında buluşan çocuklar, iftar öncesi Ramazan ayına özgü Karagöz, Hacivat, Meddah ve yüz boyama oyunlarıyla keyifli dakikalar geçirdi. Hep birlikte dua edip aileleriyle birlikte oruçlarını açan çocuklar, birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Belediye Nikâh Sarayı’nda düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren’in yanı sıra, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve eşleri, birim müdürleri, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Nuh Gergin:  “Böyle programları Ümraniye Belediyesi ve Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak sürekli yapıyoruz. Bizleri burada biraya getirdiği için Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren,  “Bugün Ramazan’ın 15’i, 15 gündür bu güzel ayda hepimiz evlerimizde komşularımızla, akrabalarımızla iftar sofralarımıza oturuyoruz. Ama bugünkü iftar soframızda sadece benim için değil burada aynı anda iftarımızı açmak bütün misafirlerimiz için çok özel” dedi. Elveren, “Sevgili Çocuklar, yaklaşık 2 yıldır, kültür merkezinde sizlerle birlikte çok güzel anlara şahitlik ettik, bugün bu iftar sofrası da benim için bunlardan bir tanesiydi. Bugün, oğlumla, kızımla, arkadaşlarımla birlikte ve sizlerle birlikte iftarımı açmak hem büyük bir mutluluk hem de büyük bir onurdur” dedi.

Programın sonunda, Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler çocukların mutluluklarını bir kat daha arttırdı. 

Etiketler:
selyus