Ana Sayfa YAŞAM 9 Mart 2019

Ümraniye yine “Alanında İz Bıraktı”

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak düzenlediğimiz “Alanında İz Bırakanlar” 5. Geleneksel Şehr-i Emanet temalı ödül gecemize yoğun bir katılım oldu.

Ödül gecemizde her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye bir çok dalda ödül aldı. İstanbul Takipte’nin bu yıl ki Vefa Ödülü’nü Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can aldı. “Alanında İz Bırakan İlçe Başkanı” ödülünü Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Alanında İz Bırakan İlçe Kadın Kolları Başkanı” ödülünü Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, “Alanında İz Bırakan Siyasetçi” ödülünü Ümraniye İlçe Teşkilat Başkanı Salim Çetinkaya, “Alanında İz bırakan Ekip” ödülünü İnkılap Mahallesi Kadın Kolları aldı. Ayrıca mahallelerin kadın kollarından Esengül Kara, Nermin Keleş Aktan ve Meryem Camcı Yıldırım “Alanında İz Bırakan Sosyal Medyacı” ödüllerini aldılar.

Gecede bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Değerli dostlar bugün muhabbet akşamı. Her bir ödül alan arkadaşımı kutluyorum. Programı düzenleyen Hüseyin Adil Yelkenci kardeşimi de kutluyorum.

Siyaset; memleket ve millet menfaatine ne yapabilirimi düşünmek ve gereğini yapmaktır. 30 yılı aşkındır siyasetin mutfağında yetişmiş biriyim. Şükürler olsun ki, Rabbim bana güzel işlere imza atmayı nasip etti. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. En güzeli de göreve gelirken alnım ak geldim, alnım ak gidiyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Son olarak şahsımı Vefa Ödülüne ve Ümraniye teşkilatlarımızı da yine bir çok dalda ödüle layık gören İstanbul Takipte ekibine teşekkür ederim” dedi.

selyus