Ümraniye’de minibüsle bir taksi durağına gelen kimlikleri belirlenemeyen grup, durakta bulunan taksicilere silahlarla ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Olay, saat 21.30 sıralarında Çakmak Mahallesi, Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan bir taksi durağında meydana geldi. İddialara göre, bir minibüsle taksi durağına gelen kimlikleri belirlenemeyen grup, durağa gelerek durakta bulunan taksicilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptan duraktaki taksicilere silahlarla ateş açıldı. Olayda durakta bulunan taksicilerden Ferhat Bozyel, kardeşi Feyyaz Bozyel ve soyadı tespit edilemeyen Hasan isimli vatandaş vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşları çevredeki hastanelere kaldırdı. Erdem Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Bozyel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Feyyaz Bozyel’in durumunun ciddiyetini koruduğu, Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Hasan isimli vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
POLİS TAKSİ DURAĞINDA İNCELE YAPTI
Polis ekipleri taksi durağı çevresine şerit çekerek olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde durağın içinde ve çevresinde çok sayıda boş kovana rastlandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Ümraniye’de taksi durağına silahlı saldırı, 1 ölü
Benzer Haberler
-
“Kadıköy Camii Projesine” derneklerden destek
-
Mehmet Dinç: “Gençlerimizin yüzde 12’si kumar, bahis ve tütün reklamlarını pasif olarak izliyor”
-
Arnavutköy’de hamsi ve horon coşkusu
-
Bilal Erdoğan: ‘Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız liderliğinde bir istikrar adası olarak kendini muhafaza edebilmesi çok kıymetli’
-
Arnavutköy’ün simgesi 46 yıllık Merkez Camii yıkılıp yenisi yapılacak
-
Vali Davut Gül: “Engelsiz şarj ile erişilebilirliği artırıyoruz”
-
İstanbul’da Trabzon Tanıtım Günleri
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Sivillerin katledilmesi karşısında küresel sistem suskun kalmıştır”
-
İstanbul’da vatandaşlar bayram namazı için Eyüpsultan Camii’ne akın etti
-
Sultangazi Belediyesi Ramazan boyunca yine ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu
-
İstanbul’da “Zimem defteri” geleneğiyle 73,5 milyon TL borç kapatıldı
-
15 Temmuz Derneği’nden 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde iftar


