Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 3 Aralık 2020

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, pandemi döneminde de hizmetlerini aksatmıyor!

Üsküdar Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek bir projesi olan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, pandemi döneminde de güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in “Beni en çok mutlu eden projemdir.” diye sık sık nitelendirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi, hizmetleriyle alanında en iyisi olmaya devam ediyor.

Başkan Türkmen’in müdür olarak görevlendirdiği genç bir isim olan Özel Eğitim Uzmanı Ömer Yiğit ve ekibi 2 yıldır güzel çalışmalar yapıyorlar. Yiğit, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” sebebiyle engelli çocuk ve gençlere yaptıkları hazırlıkları ulusal basına anlattı.

MART’TAN BERİ TÜM EĞİTİM HİZMETLERİNE ONLİNE DEVAM EDEREK ÖZEL ÇOCUKLARIN YANINDA OLDULAR

Pandemi döneminde evlerden çıkamayan ve en çok etkilenen engelli çocuklarımızı Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi hiç yalnız bırakmıyor. Mart’tan beri tüm eğitim hizmetlerine online devam ederek özel çocukların yanında oldular. Şimdi de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” sebebiyle çok özel ve kaliteli bir eğitim seti hazırladılar. Bu eğitim setini 1250 aileye tek tek kapılarına teslim ederek dağıtıyorlar. Bu süreçte özel eğitim öğrencileri için ilaç niteliği taşıyan bu eğitim seti aileleri çok mutlu etti.

Başkan Türkmen’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan bu hizmetin altına çok fazla tebrik ve teşekkür yorumu geldi.

selyus