Ana Sayfa YAŞAM 30 Aralık 2015

Üsküdar’ın evleri beyaz kandille aydınlanacak

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri tarafından hayata geçirilen “Beyaz Kandil, Aydınlanan Evler” projesinin açılış programı muhteşem bir katılımla gerçekleşti.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri tarafından hayata geçirilen “Beyaz Kandil, Aydınlanan Evler” projesinin açılış programı muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Üsküdar İlçe Müftülüğü ile işbirliği halinde gerçekleştirilen proje kapsamında “Aile içi etkili iletişim” ve “Aile danışmanlık hizmeti” destekleri mahallelere taşındı.

Programda ilçe müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Satıhanım Teloğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Zekeriya Şanlıer, İnsan Kaynakları Müdürü Şadıman Pazarbaşı ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in eşleri de katılım gösterdi.

Uzman psikologların, Aile Danışmanlarının ve Sosyologların katılımlarıyla zenginleşen programda, Kadın Sığınma Evlerinin misafirleri de etkili iletişimle ilgi bir drama gösterisinde bulundular.

selyus