Ana Sayfa YAŞAM 17 Mart 2019

Üsküdar Rizeliler Derneği, yerel basınla bir araya geldi

Geçtiğimiz aylarda 89 Rizeli bir araya gelerek kurduğu Üsküdar Rizeliler Derneği’nin, klasik dernekçilikten çok daha fazla büyük hedefleri var. 

Üsküdar Rizeliler Derneği, İstanbul Anadolu Yakası’nın yerel basını ile bir araya geldi. Rize’nin öncü temsilcileri Mahmut Ekşi ile Hasan Ekşi ve Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Recep Albayrak’ın da katıldığı basınla buluşma toplantısına Kurucu Başkan Halit Hızır 23 Mart tarihinde yapılacak 1. Olağan Kongre hakkında bilgi verdi. Basına verilen bilgilere göre 89 Kurucu Üye tarafından çatısı oluşturulan Üsküdar Rizeliler Derneği’nin kongreden sonra hedefleri büyük.

KONGREDEN SONRA ÜYE YAPILMAYA BAŞLANACAK

Kurucu Başkan Halit Hızır, “Rutin dernek faaliyetlerinin çok daha ötesinde kültür-sanat, sağlık, eğitim, spor, sosyal hizmetler ve diğer alanlarda önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Tabi önümüzde çok önemli bir kongre var. 1. Olağan Kongresi’nden hemen sonra derneğimize üye yapmaya başlayacağız. Daha sonraki süreçte de hedeflediğimiz çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

selyus