Ana Sayfa YAŞAM 13 Eylül 2014

Üsküdar’ın önemli konuğu vardı

Beylerbeyi’nde restorasyon çalışması tamamlanan Abdullahağa Camii’nin açılış törenine katılmak üzere Üsküdar’a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Üsküdar’ın önemli konuğu vardı

Beylerbeyi’nde restorasyon çalışması tamamlanan Abdullahağa Camii’nin açılış törenine katılmak üzere Üsküdar’a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Abdullahağa Camii’nin açılış törenine katılmak üzere için Üsküdar’da. Törenden önce Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler kapıda karşıladı.
Başkan Türkmen’in makamına geçen Bakan Müezzinoğlu, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile partililere hitaben teşekkür konuşması yaptı.

“Üsküdar’ın sorumluluğu daha da arttı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçesi Üsküdar’ın artık farklı bir sorumluğu olduğuna dikkat çeken Bakan Müezzinoğlu, “Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan seçimler için gerekli zaman fırsatını şimdiden değerlendirmemiz, çok çalışmamız gerekiyor. Üsküdar teşkilatı, yaptığı ve yapacağı çalışmalarla özgüvenimizi arttırmalı. Bu millet adına sorumluluk üstlenen Üsküdarlı yönetimlerimize Allah güç kuvvet versin” dedi.
Makamda bulunan misafirleriyle birlikte, sağlıkla ilgili gelişmeleri ve çalışmaları da değerlendiren Bakan Müezzinoğlu, sağlık alanında yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ziyaret sonunda bakan Müezzinoğlu’na vazo hediye ederek teşekkürlerini sundu.

Abdulllahağa Camii ibadete açıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Beylerbeyi’ne geçerek, Abdullahağa Camii’nin açılışını yaptı. Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen açılışa, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İMES Başkanı ve Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler:
selyus