Ana Sayfa YAŞAM 15 Şubat 2019

Üsküdarlı Yiğido’lardan Hilmi Türkmen’e tam destek

Üsküdar Sivaslılar Eğitim ve Kültür Derneğinin Yiğido’ları, “Memleket İşi Gönül İşi” diyerek Üsküdar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’de destek gecesi düzenledi.

Dernek Başkanı Ersoy Özbek’in öncülüğünde düzenlenen ve yaklaşık 1.500 Yiğido’nun katıldığı keşkek gecesine İstanbul Milletvekilleri Osman Poyraz ile İffet Polat, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Esma Ersin, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcıları İsa Doğan ile Sedat Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Sivas İlçe ve Köy Dernek Başkanları, muhtarlar, Yiğido’lar katıldı.

“HİLMİ BAŞKANIMIZA AÇIKTAN DESTEK VERİYORUZ”

Gecede misafirlerine seslenen Üsküdar Sivaslılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ersoy Özbek, “Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e amasız ve fakatsız açıktan destek vermek adına bu keşkek gecesini düzenledik. Bu düşünceyle de hemşerilerimizi Hilmi Başkanımızla buluşturduk. Gecede ayrıca memleketimizin yetiştirdiği kıymetlerimiz, güzel insanlarımız, değerli Sivaslı hemşerilerimizle hasret giderdik. 31 Mart Yerel Seçimler için Üsküdar Sivaslılar Derneği olarak; vefakar, emektar, hemşerilerimizle gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha fazla azimle, gayretle, tevazu ile, heyecanla, aşkla çalışacağız” dedi.

selyus