Ana Sayfa YAŞAM 17 Eylül 2018

Valide Sultan Gemisinde sünnet söleni

Üskudar Belediyesi tarafından sünnet ettirilen yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte Valide Sultan Gemisi’nde ağırlandı. Yoğun bir katılıma sahne olan geleneksel sünnet şöleninde balonlarla süslenen Valide Sultan Gemisi adeta panayır alanına dönüştü.

Sünnet kıyafetleriyle müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlenen çocuklara aileleri de eşlik etti. Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer konuşmasında “Yazdan sonbahara geçerken böyle güzel bir günde birlikteyiz, hepiniz hoşgeldiniz. Başkanımız şehir dışında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile programı olduğundan maalesef aramızda olamadı, siz çocuklara özellikle selam ve sevgilerini iletti. Bu sünnet organizasyonumuzda bizimle işbirliği yapan hastanelerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Karagöz Hacivat, illüzyon, jonglör gibi birbirinden ilginç gösterilerle ve yüz boyama etkinliği ile devam eden programda anne babalara çay ve simit, çocuklara patlamış mısır ve geleneksel macun şeker ikramı yapıldı.

Çocukların doyasıya eğlendiği, anne babaların boğaz turunun keyfine vardığı şölen sünnet çocuklarına saat hediyesiyle tamamlandı.

selyus