Ana Sayfa YAŞAM 22 Mart 2022

Yardım Seli Derneği, insanlara merhamet elini uzatmaya devam ediyor

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Yardım Seli Derneği Başkanı Yasemin Bayraktar, “Henüz yeni kurulmamıza rağmen bin kişiden fazla insana dokunduk. Ramazan ayında Kaymakamlık ve muhtarlıklardan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere market kartı dağıtacağız. Bu arada Beykozlu ihtiyaç sahibi ailelerimize çok yakında önemli sürprizimiz olacak.”

İstanbul’da insanlara dokunan, dualarını alan, onların dertlerine ve ihtiyaçlarına merhem olan bir merhamet derneği daha adını onurlu bir şekilde duyurmaya başladı. Hem de çok kısa zamanda kurulmasına rağmen önemli dokunuşlara imza atarak. Yasemin Bayraktar’ın öncülüğünde 2020 yılında Beykoz Poyraz Mahallesinde kurulan Yardım Seli Derneği, her geçen gün büyümeye yol aldı. Başkanlığını Yasemin Bayraktar’ın yaptığı dernek yönetimi gönüllü insanlar tarafından oluşmaktadır.

YASEMİN BAYRAKTAR, “GELİN HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARA MERHEM OLALIM”

Siyasette de önemli yerlerde olan Başkan Bayraktar yaptıkları çalışmaları şöyle özetledi: “Kurulduğumuz günden itibaren hayır çalışmalarımızı her geçen gün büyüterek sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza gıda, giyim, yakacak, beyaz eşya, hasta tedavisi, ev onarımının yanı sıra fatura ödemleri de yaptık. Henüz yeni kurulmamıza rağmen bin kişiden fazla insana dokunduk. Ramazan ayında Kaymakamlık ve muhtarlıklardan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere market kartı dağıtacağız. Bu arada Beykozlu ihtiyaç sahibi ailelerimize çok yakında önemli sürprizimiz olacak.

İlçe derneği olmamıza rağmen İstanbul dışında bazı illerde ve Afrika’da bizden yardım talep edenlere de merhamet elimizi uzattık.

Afrika’da 6 su kuyusu açtık. Oradaki insanların ve ülkemizde elinden tuttuğumuz ailelerin mutluluğu ve duaları bizim için en büyük zenginliktir. Derneğimiz aracılığı ile insanlara yardım etmek isteyen vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. Gelin hep birlikte daha çok ihtiyaç sahibi insanlara merhem olalım” dedi. İstanbul Takipte Haber Sitesi

selyus