Ana Sayfa YAŞAM 19 Nisan 2022

Yardım Seli Derneği, mazlumlara merhamet elini uzatmaya devam ediyor

Başkan Bayraktar, “Derneğimizin amacı toplumlar arasında köprü olmak, mazlumun sesi olmak. Adil bir dünyanın yeniden inşasına katkıda bulunmak. Bize verilen emaneti en uygun şekilde yerine ulaştırmak. Şeffaf olmak. İsmi değil hizmeti öne çıkarıp din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine yardım etmektir.”

Beykoz, İstanbul, Türkiye ve Afrika’da ihtiyaç sahibi insanlara merhamet elini uzatan Yardım Seli Derneği, Ramazan ayında da mazlumlara merhem olmaya devam etti.

Yardım Seli Derneği Başkanı Yasemin Bayraktar’ın öncülüğünde yürütülen yardım çalışmalarında dernek yöneticileri ile gönüllüler, tespit ettikleri ailelere maddi, manevi destekler veriyor.

“BİZE VERİLEN EMANETİ EN UYGUN ŞEKİLDE YERİNE ULAŞTIRMAK, ŞEFFAF OLMAK”

İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Bayraktar, “Derneğimizin amacı toplumlar arasında köprü olmak, mazlumun sesi olmak. Adil bir dünyanın yeniden inşasına katkıda bulunmak. Bize verilen emaneti en uygun şekilde yerine ulaştırmak. Şeffaf olmak. İsmi değil hizmeti öne çıkarıp din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine yardım etmektir. Bu sebeple Ramazan ayı öncesi başladığımız gıda kartlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar ihtiyaç sahiplerimize dağıtmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramı’nda çocuklarımızın bayramlıklarını dağıtarak, Ramazan ayını tekrar kavuşmak üzere uğurlayacağız” dedi.

“EKMEĞİMİZİ DOĞDUĞUNDAN BU YANA YAŞAM VE YOKSULLUK MÜCADELESİ VEREN KARDEŞLERİMİZLE PAYLAŞTIK”

Bayraktar, “Hayırseverlik, insanlığın büyüklüğünün merkezinde bulunur. Mevla’m tüm hayır severlerimizden, maddi manevi bizlere destek olanlardan razı olsun.

Açlığın ve susuzluğun hat safhada olduğu Afrika Kıtası’nda yemeye bir parça ekmek, içmeye bir tas su bulamayan Müslüman kardeşlerimize Poyraz mahallesi hayırseverlerinin destekleriyle iftar sofrası kurduk. Ekmeğimizi doğduğundan bu yana yaşam ve yoksulluk mücadelesi veren kardeşlerimizle paylaştık. Çok şükür” diye konuştu.

selyus