Ana Sayfa YAŞAM 26 Haziran 2023

Yeşilay Çekmeköy Şubesi, uyuşturucu ile ilgili farkındalık etkinliği düzenledi

Yeşilay Çekmeköy Şubesi, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü’ne yönelik farkındalık oluşturmak ve toplum bilincini arttırmak için Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde stant etkinliği gerçekleştirdi.

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen etkinliği Çekmeköy Kaymakamı Sayın Resul Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Çekmeköy Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, ve diğer kurum yetkilileri de katılarak destek verdi.

Yaptıkları programla ilgili bir açıklama yapan Başkan Gönüllü, “Bağımlılıkla mücadelemizin yaygınlaştırılması adına vermiş̧ oldukları destekler için Çekmeköy Kaymakamı Sayın Resul Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Çekmeköy Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Yakup Süleymanoğlu, Dr. Talha Kütük, Vakıf Müdürü Emel Başbuğ Korkmaz, İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Mahalle Muhtarlarımıza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerine teşekkür eder, ‘Yeşilaylı Günler’ dileriz” dedi.

selyus