Ana Sayfa YAŞAM 3 Mart 2017

Yeşilay Kadıköy Şubesi meydanlarda

Yeşilay Kadıköy Şubesi, ‘Yeşilay Haftası’ kapsamında 4-5 Mart Cumartesi ve Pazar günleri tam gün Kadıköy Meydanı’nda etkinlik çadırı kuruyor. Şube Başkanı Ömer Şahan, Kadıköylüleri çadırlarına beklediklerini ve kendilerini sürprizlerle karşılayacaklarını ifade ediyor.

Yeşilay Kadıköy Şubesi, ‘Yeşilay Haftası’ kapsamında 4-5 Mart Cumartesi ve Pazar günleri tam gün Kadıköy Meydanı’nda etkinlik çadırı kuruyor. Kadıköy’ün yanı sıra İstanbul ve Türkiye’nin dört bir yanındaki meydanlarda etkinlik çadırları kuracak olan Yeşilay, çocuk şenliklerinin, bağımlılık eğitimlerinin, oyunların, fotoğraf ve karikatür sergilerinin yapıldığı dev alanlarda ziyaretçileri hafta boyunca hem eğlendiriyor hem de bağımlılıklara karşı bilgilendiriyor. Meydan etkinlikleri kapsamında ünlülerle söyleşiler, 3D video mapping gösterileri, ebru ve cam atölye çalışmaları ziyaretçileri bekliyor.

Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, Kadıköylüleri çadırlarına beklediklerini ve kendilerini sürprizlerle karşılayacaklarını ifade ediyor. 

İlginizi çekebilir

İstanbul turuncuya boyandı

İstanbul turuncuya boyandı

selyus