Ana Sayfa YAŞAM 29 Eylül 2023

Yiğidolar Harem Meydanı’n da buluştu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde 41 il derneği ile ortaklaşa düzenlenen Yöresel Lezzetler Festivali’nde Sivaslıların günü vardı.

Üsküdar Sivaslılara ayrılan 2 saatlik programı Üsküdar Sivaslılar Derneği Başkanı Ersoy Özbek ve ekibi başarıyla organize etti.

Programa 24’üncü Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Meclis 1. Başkanvekili ve Belediye Başkan Danışmanı Esat Kalay, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Doğan, Sivas Vadi Federasyon Başkanı Yücel Aydın, İBB Meclis Üyesi İsmail Karabiber, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri ve Sivaslılar katıldı.

ÖZBEK, BAŞKAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Doğan’a ve Meclis 1. Başkanvekili Esat Kalay’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Üsküdar Sivaslılar Derneği Başkanı Ersoy Özbek, “Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu güzel organizasyon gerçekleşti. Üsküdar’da bulunan 41 il derneği olarak belediye ile işbirliği halinde Yöresel Lezzetler Festivali’nin 2.’sini hep birlikte yaşıyoruz. Burada her gün bir ve birkaç ilin program yapılması sağlanıyor. Bugün de bizim günümüzdü. Katılımlarından dolayı vekillerime belediye başkanıma ve tüm misafirlerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir organizasyonu bizlere sağlayan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen beye de özellikle teşekkür ediyorum” dedi. İstanbul Takipte Haber Merkezi

İlginizi çekebilir

O İsmi Anmadan Biten Yazı!..

O İsmi Anmadan Biten Yazı!..

selyus