Ana Sayfa YAŞAM 1 Temmuz 2018

Yunus Türkmen ile Hilal Kapucuoğlu, erdi muradına

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, oğlu Yunus’un mürüvvetini gördü. Türkmen ailesinin oğlu Yunus Türkmen ile Kapucuoğlu ailesinin kızı Hilal Kapucuoğlu, Bağlarbaşı Kültür Merkezi, Nevmekan’ın avlusunda davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen nikah akdi ile evliliğe ilk adımlarını attılar.

Başkan Türkmen’in kıydığı nikaha AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ile Erol Kaya, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İstanbul Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır, İffet Polat, Hasan Turan, Aziz Babuşcu, Nurettin Nebati, eski bakanlar İdris Güllüce ile Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, kaymakamlar, belediye başkanları, Çengelköy Yıldırım Bayezid Cami İmamı Mustafa Demirkan Hocaefendi ve çok sayıda davetli katıldı.

Oğlunun bu mutlu gününde kısa bir açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün bizim için özel bir gün oldu, Sevgili oğlum Yunus’u evlendirdik. Bu mutlu günümüze bizzat teşrifleriyle bizleri onurlandıran, katılamayıp tebrik telefonu, mesajı ve çiçek gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum…

Ayrıca telgraflarıyla gecemizi taçlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arzediyorum.

Çocuklarınızın böyle güzel günlerini dostlarınızla birlikte görmeyi Allah sizlere de nasip etsin” dedi.

 

selyus