O BİR USTA ÖDÜLLERİ
Geçen yıl birincisini yaptığımız Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar, Sporda İz Bırakanlar, Sağlıkta İz Bırakanlar, Tiyatroda İz Bırakanlar, Edebiyatta İz Bırakanlar, Basında İz Bırakanlar, Siyasette İz Bırakanlar ödüllerine, bu yıl: Eğitimde İz Bırakanlar, Yerel Yönetimlerde Projesi ile İz Bırakanlar, Siyasette İz Bırakan Kadınlar, Engelli Dünyasında İz Bırakanlar, Yerel Yönetimlerde İz Bırakan Yardımcılar, Bürokratta İz Bırakanlar ismi altında alanlarını da ekleyeceğiz.
İstanbul Takipte Haber Sitesi Geleneksel “O BİR USTA ÖDÜLLERİ” başlığı altında kendi alanında iz bırakanlar ödül törenin ikincisini yapmaya hazırlanıyoruz. Geçen yıl Mart ayında Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde yaptığımız ödül törenimize başından sonuna kadar destek veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz. İlkinde yakın çevremizi davet ettiğimiz ‘O BİR USTA ÖDÜLLERİ’ törenimizi bu yıl çok daha kapsamlı ve geniş katılımlı yapma arzusundayız.
Ayrıca okurlarımızın ilgi gösterdiği ödül törenimize bu yıl önemli ve sürpriz isimleri de davet edeceğiz.
ÖDÜL BAŞLIKLARIMIZ
Geçen yıl birincisini yaptığımız Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar, Sporda İz Bırakanlar, Sağlıkta İz Bırakanlar, Tiyatroda İz Bırakanlar, Edebiyatta İz Bırakanlar, Basında İz Bırakanlar, Siyasette İz Bırakanlar ödüllerine, bu yıl: Eğitimde İz Bırakanlar, Yerel Yönetimlerde Projesi ile İz Bırakanlar, Siyasette İz Bırakan Kadınlar, Engelli Dünyasında İz Bırakanlar, Yerel Yönetimlerde İz Bırakan Yardımcılar, Bürokratta İz Bırakanlar ismi altında alanlarını da ekleyeceğiz.
Bu arada jürimizin gözünden kaçabilir, sizin de önereceğiniz isimleri de dikkate alacağımızı özellikle ifade etmek isteriz.
GEÇEN YIL ÖDÜL ALANLAR
İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi Geleneksel “O BİR USTA ÖDÜLLERİ” başlığı altında kendi alanında iz bırakanlar: Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar: Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sporda İz Bırakanlar ve Asrın Futbol Hakemi: FİFA Kokartlı Cüneyt Çakır, Sağlıkta İz Bırakanlar: İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, Tiyatroda İz Bırakanlar: Sinan Bengier, Edebiyatta İz Bırakanlar: Ali Ural, Basında İz Bırakanlar: Cüneyt Bitikçioğlu (Türkiye Gazetesi-İHA), Selamet Özdemir (İHA), Ali Kılıç (AA)
Benzer Yazılar
-
Nedim Şener, “Kılıçdaroğlu sizi kandırdı, Haluk Levent sizi kandırdı, peki ‘Özgür İmamoğlu’ hakkında ne zaman gözünüzü açacaksınız?”
-
İstanbul’da 4 CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye katılıyor
-
Gelecek Partisi fes edildi
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Terörsüz Türkiye Süreci’nin yasal çerçevesini meclis kapanmadan ortaya çıkarmış olacağız”
-
Şile Belediye Meclis Üyesi Abdullah Gedik, gördüğü lüzum üzerine CHP’den istifa etti
-
Şile Belediyesi Meclis Üyesi Turan İnanır CHP’den istifa etti
-
Usta Gazeteci Halil Öztürk, Sinem Dedataş’ın CHP kararını kaleme aldı
-
Sacit Terzi, ”CHP çatısı altında faydalı hizmet sunamayacağım kanaatine vardım”
-
AK Parti İstanbul Milletvekilleri saha çalışmalarını sürdürüyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
AK Parti’li Birnur Yağız, sosyal medya paylaşımı ile yeniden gündeme oturdu
-
Burak Çifci, “Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi ve devletimizi daim eylesin”


