Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 21 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 440’e yükseldi. Bugün toplam 42 bin 411 test yapılırken, 933 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 216 bin 873 oldu. Bugün bin 87 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 198 bin 820’e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 394, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 213 olduğu açıklandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Daha çok test, daha çok vaka saptar. Test sayısıyla yeni vaka sayısı arasındaki ilişki ise bire bir değildir. 15 Haziran’da bin 592 vaka sayısına ulaştığımız gün de test sayımız 42 bindi. Test sayısı ihtiyaca göre değişmektedir. Sonucu belirleyen tedbirdir” ifadelerini kullandı.
Bugünkü vaka 933, can kaybı 21
Benzer Haberler
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 333 hafızın icazet merasimine katıldı
-
Üsküdar’da fast-food zincirini boykot 200’üncü gününe ulaştı
-
İBB davasında ‘kamera bantlama’ olayının sanıklarından Çağlar Türkmen savunma yaptı
-
Virajı alamayan sürücü ağaca çarptı
-
Mahkeme; Şeyma Döğücü’ye iftira atan CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’i tazminata mahkûm etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz.”
-
Pendik’te ilahiler ve ezgiler çocukların sesinden yükseldi
-
AK Parti İstanbul’dan her gün on binlerce kişiye çorba ikramı
-
Arnavutköy’de çamurlu yolda kalan İETT otobüsünü vatandaşlar itti
-
28 Şubat mağduru Leyla Şahin Usta, “Kurtulan kızlar olmadık, Türkiye’yi kurtaran kızlar olduk çok şükür”
-
Ataşehir’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi seli
-
Bayraktar TB3 SİHA’dan NATO tatbikatında gövde gösterisi


