Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerleri, 5 yıldızlı otel konforundaki Kefken Yaz Kampı’nda eğlenceli bir tatil yaptı. Doğada yürüyüş yapan, denize giren, müzik eşliğinde dans eden engelliler, üç gün boyunca unutulmaz zamanlar yaşadı.
Bağcılar Belediyesi, sosyal etkinlikler çerçevesinde Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda eğitim gören kursiyerler için bir tatil organize etti. Her engel grubundan öğrencilerin yer aldığı kafile, Kocaeli’de bulunan Bağcılar Belediyesi Kefken Yaz Kampı’na götürüldü.
Modern tesislerde ağırlandılar
Aileleriyle kamp alanına giden özel çocuklar, 5 yıldızlı otel konforunda modern ve donanımlı tesislerde ağırlandı. Engelliler, maviyle yeşilin kesiştiği noktada hem spor yaptı hem de doğa yürüyüşüne çıktı. Sıcaklığın arttığı dakikalarda ise davetliler, kendilerini denizin serin sularına bırakarak ferahladılar. Engelliler, ilginç jeolojik yapısıyla dikkat çeken Pembe Kayalar’ı da gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.
Keyifli ve yararlı zaman geçerin engelliler, kendilerine bu imkânı sunan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e teşekkür etti.
Bağcılarlı engelliler 5 yıldızlı tatil yapma imkanı buldu
Benzer Haberler
-
Zeytinburnu’nda Alya Merkezefendi Konutları’nın anahtar teslim töreni gerçekleştirildi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Akışa yön veren bir gençlik yetiştireceğiz”
-
Kadıköy’de yapılacak dev cami için ilk kazı başladı
-
Halıyı tuvale çeviren mühendis çiftin eserleri hayran bırakıyor
-
Şehit Eren Bülbül’ün adı Arnavutköy’de açılan gençlik ve kültür merkezinde yaşatılacak
-
Filistin halkının yaşadığı zulmü anlatan “Sumud” dizisinin galası yapıldı
-
İletişim Başkanı Duran: “Gerçekleri olduğu gibi anlatmanın cesaret gerektirdiği bir dönemdeyiz”
-
Gençliğin yeni sessiz salgını: Sanal kumar ve bahis
-
Erdemli Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Şanlıer güven tazeledi
-
Fatih’te tarihi surlarda cinayet hazırlığı: Polise gelen ihbar cinayeti önledi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldı, Kur’an-ı Kerim okudu
-
İstanbul’da kurban kesimine bağlı 869 vatandaş yaralandı


