İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları Gülşen’i alkışlarla cezaevine gönderdi.
Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmış ve bu sözleriyle ilgili hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında adliyeye getirilen Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliği tutuklanmasına hükmetmişti. Hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna getirildi. Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları Gülşen’i alkışlarla cezaevine gönderdi.

Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne sağ salim teslim edildi!
Benzer Haberler
-
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan hakkında soruşturma başlatıldı
-
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 25 şüpheli tutuklandı
-
FETÖ’nün TSK yapılanması soruşturmasında 61 şüpheli tutuklandı
-
Fatma Zehra Kınık hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi
-
Maçka Parkı’nda ‘cumhurbaşkanına hakaret’ eden iki kişi gözaltına alındı
-
Üsküdar’da sınıf arkadaşını bıçaklayan liseli kız tutuklandı
-
Ekrem İmamoğlu’nun telefonun şifresini çözmek için özel ekip devreye girdi
-
Gizli tanık: “Ahmet Özer Ekrem İmamoğlu’nun Doğu-Güneydoğu siyasi koordinatörüydü, örgütün ihtiyaçları oldukça bunları karşılıyordu”
-
Savcılıktan İBB’ye İmamoğlu talimatı
-
İş adamı İnan Kıraç’ın kaçırıldığı iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldı: 2 kişi gözaltına alındı
-
İstanbul’da FETÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik operasyon: 56 gözaltı
-
Yolsuzluk soruşturmasında İBB’ye 4. dalga operasyonu: 49 kişi hakkında gözaltı kararı