Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Ocak 2017

Ümraniye Belediyesi’nin farkı bu

İstanbul’da üç gündür yoğun bir şekilde yağan kara karşı önceden önlem alarak çözüm üreten Ümraniye Belediyesi, ayrıca sokak hayvanlarına da sahip çıkıyor. Gelişmelerden memnun olan Ümraniyeliler, Ümraniye Belediyesi’nin farkı bu diyorlar. 

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Mega projeleriyle Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, üç gündür yoğun bir şekilde yağan kara karşı önlemlerini önceden alıp ilçenin en ücra noktasına varıncaya kadar sokakları açarak Ümraniyelilerin memnuniyetini kazandı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın öncülüğü ve yakın takibinde çalışmalar yapan Ümraniye Belediyesi ekipleri, karlı sokakları temizlemekle yetinmeyerek her bir canlıdan sorumluyuz inancıyla sokak hayvanlarına da sahip çıkıyor. Sokak hayvanlarına karşı duyarlı olan vatandaşlarla koordineli çalışmalarını yürüten Ümraniye Belediyesi, kar, kış demeden telefonlardan ve sosyal medya hesaplarından gelen yardım taleplerine de anında çözüm üretiyor.

“BAŞKANIMIZ HASAN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bu konuyla ilgili açıklama yapan hayvansever vatandaşlar, “Biz mahalle sakinleri olarak sokak hayvanlarımıza bakıyoruz ama yetersiz kaldığımız durumlar oluyor. Kedimizin gözü rahatsızlandı. Sağolsunlar aradık hemen ekip gönderdiler. Ameliyat oldu, şuan iyi. Ayrıyeten sosyal medyadan mama için mesaj attım. Bu kadar çabuk dönüş olacağını sanmıyordum. Çok şükür ekipler hemen geldiler. Başkanımız Hasan Beye çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok sağolsunlar. Ekipler hemen geldiler, ilgilendiler. Çok sağolun bu karda, kışta sokak hayvanlarımızı yalnız bırakmadığınız için.” şeklinde konuştular. 

TIKLAYIN ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN FARKINI FARK EDİN.. 

https://www.youtube.com/watch?v=73av99q_mUA&feature=em-upload_owner 

ÖNEMLİ DUYURU: Lütfen; kaynak göstermeden haber ve fotoğraflarımızı kullanmayınız. Aksi gerçekleştiği taktirde yasal haklarımızı kullanacağız. 

selyus