Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Ekim 2018

Başkan Can, Habertürk Bakış programının canlı yayın konuğu idi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Habertürk TV’de yayınlanan Noyan Doğan’ın sunduğu Bakış programının canlı yayın konuğu oldu.

Habertürk Bakış programının canlı yayın konuğu olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Biz herkesin tapusunu almasını sağladık. Öte yandan Dudullu Bölgesi’nde bulunan 10 mahallemizin şu anda 1/5000’lik planları İBB meclisimizden geçti. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde de 1/1000’lik planları hazırlayacağız. 1/1000’lik planları da İBB meclisinden geçirip, imar uygulamasına açmış olacağız” dedi. Konuşmasına 320 bin bağımsız bölümün 210 bini bizim zamanımızda yapıldı. Yüzde 66’ya tekabül eden kısmı ise yine bizim zamanımızda imara uygun, yasaya uygun bir şekilde yenilendi” dedi.

Alemdağ Caddesi’nden de bahseden Başkan Hasan Can, “Bu caddemiz, açık hava alışveriş merkezi gibidir. Yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşlarımız burada rahatlıkla alışveriş yapamıyorlardı. Ancak faaliyete geçirilen yayalaştırma projesi sayesinde vatandaşlarımız artık rahatlıkla alışverişlerini yapabiliyor” diyerek yapılan bu hizmetten dolayı hem vatandaşların hem de esnafların çok memnun olduklarını dile getirdi. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Ümraniye metrosu ve hakkında da konuşan Başkan Hasan Can, “Kısa bir süre sonra Çekmeköy-Madenler metro hattının ikinci kısmının da hizmete açılacağını söyleyerek, finans merkezindeki çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Başkan Hasan Can son olarak, Son dönemlerde Türkiye’de meydana gelen ekonomik dalgalanmalardan dolayı tüketicilerin fırsatçılık yapmasını önlemek için Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekiplerinin düzenli olarak fırın, market gibi birçok işletmelerde denetleme yaptığını söyleyerek” konuşmasını bitirdi.

 

selyus