İSTANBUL TAKİPTE’NİN FARKI DURUŞUNDA!
İstanbul Takipte Haber Sitesi, 9 yıldır aralıksız İstanbul düzeyinde haber akışını sürdürmektedir.
İlk kurulduğu yıldan bu yana beklenenden fazla büyüme gösteren İstanbul Takipte, gelişen haberleri mümkün mertebe zamanında sizlere sunmaya özen gösteriyor.
İlk kurulduğu yıl ‘Yerel Haber İstanbul’ adıyla kısa bir süre yayında olan ve sonraki süreçte link kesintisi olmadan ismi revize ederek haber yayın akışını sürdüren İstanbul Takipte, köşe yazıları ve güncel haberleriyle İstanbul genelinde adını ciddi bir şekilde duyurma başarısını gösterdiyse, bu siz okurların sayesinde oldu…
Dürüst ve ilkeli yayın çizgisiyle bugünlere gelen ve İstanbulluların her gün mutlaka girip bir iki haberi okuduğu İstanbul Takipte her ne kadar taraflı görünse de taraf göründüğü camiadakilerin yanlışlarını da gördüğünde gereğini yapıyor!
Göbeğimiz kimseye bağlı olmadığı gibi, bal yapacağız diye de her çiçeğe konmayız!!
İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin bir diğer farklılığı da 15 Temmuz ruhunu her daim yaşıyor olması ve “Tek Millet”, “Tek Bayrak”, “Tek Vatan”, “Tek Devlet” Rabia’sına bağlı kalmasıdır..
Tabii aynı zamanda yerli ve milliyiz…
İhlas Haber Ajansı ile İstanbul haberleri için sözleşme yaparak 16 milyonluk metropoldeki gelişmeleri anında okurlarıyla paylaşan İstanbul Takipte, milleti kandıracak hiçbir gelişmenin içinde yer almadı, bundan sonra da inşallah almayacak!
Okurlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, spor kulüpleri, resmi eğitim kurumları benzeri yerlerin herhangi bir etkinlik, faaliyet ve haber değeri taşıyan gelişmelerini sitemizde memnuniyetle yayınlarız.
Size bir tuş kadar yakın olan haber sitesinde haberlerinizi yayınlatmak istediğinizde bilgi ve fotoğrafları bize göndermeniz yeterli olacaktır.
İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin İstanbul düzeyinde ünlenmesinin, hatta Türkiye’nin bir çok ilinde tanınmasında en önemli katkıyı “Alanında İz Bırakanlar Ödül Gecesi” programları sağladı. Geçtiğimiz aylarda 5.’sini yaptığımız ödül gecelerimizde artık büyük bir aile olduk. Gecelerimizde hem okurlarımız hem de İstanbul’un bir çok ilçesinden gelen vatandaşlarımız kocaman salonu dolduruyor.
Tabi bu da bizi mutlu ediyor. 6.’sını yapacağımız ödül gecemizi profesyonel bir ajans organize etmek için bize teklifte bulundu.
Daha profesyonel ve daha az siyaseti düşündüğümüz gecede ayrıca büyük bir sürpriz de olabilir…
Son sözüm de farkı duruşunda olan İstanbul Takipte Haber Sitemize sahip çıkmanızı, yakınlarınızı ve arkadaşlarınıza da sitemizi okumaya davet etmenizi sizlerden rica ediyoruz.
Kalın sağlıcakla…
Benzer Yazılar
-
AK Parti, İstanbul’da yeni nesil teşkilat modeli ‘Her Site Bir Teşkilat’nı tanıttı
-
AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
-
AK Parti İstanbul İl Başkanlığından “Yerel Yönetimlerde İlk Basamak: Muhtarlarımız” paneli
-
Tarihimize düşman Alper Yeğin’i eleştiren Feyzullah Torlak: “Mazeret değil proje, polemik değil eser üret”
-
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Orhan Kahya, basın mensuplarıyla buluştu
-
AK Parti Milletvekili Şengül Karslı: muhalefetin gençlerle ilgili önergesine çok sert tepki verdi
-
Milletvekili Şahin, “TBMM’nin 28. Dönemi için, yeni bir Anayasayı yapmak önemli bir sorumluluk.”
-
Selçuklu, Osmanlı ve Ayyıldız düşmanı Alper Yeğin, Sancaktepe’nin simgesi saat kulesini yıktırdı!
-
Ümraniye’de örnek vefa buluşması
-
Ordulu siyasetçi ve iş insanları Sultanbeyli’de bir araya geldi
-
AK Parti İstanbul milletvekilleri Anneler Günü dolayısıyla sahadaydı
-
Burcu Köksal Salı günü AK Parti’ye geçiyor


