Ana Sayfa ÇEVRE, İÇ POLİTİKA 23 Kasım 2022

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Şahin, “İstanbul’u yönetenler 16 milyon insanımızın can güvenliğini gerçekten dert ediyorlar mı?”

Dün gece, Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.00 sularında gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki deprem, Bolu ve İstanbul gibi çevre illerden de hissedildi. Yaşanan deprem, vatandaşlar tarafından korku ve paniğe neden olurken, bölge sakinlerinin bir kısmı geceyi sokakta geçirdi

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin, resmi sosyal medya hesaplarından bir video paylaşarak, “Yine deprem yine İstanbul korkusu! İstanbul’u ve ülkeyi yönetenler rahat uyku uyuyabiliyorlar mı?” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Şahin konuşmasında: “Şimdi, İstanbul’un en önemli sorunu nedir diye sorsam ne cevap verirsiniz? Evet değerli dostlar, İstanbul’un en önemli sorunu nedir? ‘Can güvenliği yani deprem gerçeği!’ İstanbul’un en önemli sorunu bu. İstanbul’un her yerinde bu acı gerçeği görüyoruz. İstanbul’da ilçe ayırt etmiyorum, İstanbul’un ilçelerini yönetenler, İstanbul’un merkezini yönetenler, Türkiye’yi yönetenler bu soruna kulaklarını kapatabilir, gözlerini kapatabilir ama biz gittiğimiz her yerde bu sorunu, bu acı tabloyu görüyoruz. Ben bir il Başkanı olarak İstanbul’un her yerinde bu can güvenliği sorununu gördüğümde, açık söylüyorum uykularım kaçıyor. Bizim uykularımız kaçarken İstanbul’un ilçelerini yönetenler, İstanbul’u yönetenler, Türkiye’yi yönetenler ben merak ediyorum rahat uyku uyuyabiliyorlar mı? İstanbul’un geleceğini, 16 milyon insanımızın can güvenliğini gerçekten dert ediyorlar mı? Ben bunu gerçekten merak ediyorum” şeklinde konuştu.

selyus