Ana Sayfa ÇEVRE, İÇ POLİTİKA 9 Kasım 2021

Kabaktepe, “Guguk kuşu siyasetine halkımızla beraber son vereceğiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Guguk kuşu siyasetine bu halkımızla beraber son vereceğimiz gibi cinnet geçiren muhalefet kısmına da bu ülke de geçit verilmeyecektir.”

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Eyüpsultan’da “AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 100. Yıl Hatıra Ormanı” oluşturuldu. AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından ‘Yeşil Bir İstanbul İçin Çalışıyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen organizasyona; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 100. Yıl Hatıra Ormanı, 100 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ne nedeniyle 11 bin fidan toprakla buluşturuldu.

“SADECE DİKTİĞİMİZ FİDANLARA DEĞİL, TOPRAĞIN ALTINDA YATAN ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE DE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ağaç dikme programında konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Fidanların dilinden biz anlamasak da onlar bizim dilimizden anlıyorlardır. Orman varlığımızın hem metre kare olarak hem de adet olarak arttırılması hem onların halkımızın hizmetine ve istifadesine sunulması hem de Türkiye’deki her sektör açısından her türlü hizmeti verebilecek orman sayımızın olması konusunda Türkiye’de son 20 yılda devrim yapan AK Parti’dir başlatan Recep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti’nin yapmış olduğu ormanlara çay ocağı yaparak biz 300 yıllık ormanı halka açtık diye guguk kuşu siyaseti ve kap kaç belediyeciliği değil gerçekten eseri ortaya koyan siyasetin adı AK Parti’dir. İstanbul’a 1 milyon ağaç dikeceğiz dediğimizde gülüp dalga geçmeye çalıştılar ama 20 yıl sonra diktiğimiz milyarlarca ağacın altında da gölgeleniyorlar. Biz bundan mutluluk duyuyoruz. Son 20 yıl içerisinde sadece Türkiye bazında değil Avrupa’da da en çok ormanı olan ülke arasında yer alıyoruz. Bu eserlerin altında imzası olan siz değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Kim ne derse desin biz hem ağacımıza ve fidanımıza sahip çıktığımız gibi insanımızın her türlü değerine de sahip çıkarız. Guguk kuşu siyasetine bu halkımızla beraber son vereceğimiz gibi cinnet geçiren muhalefet kısmına da bu ülke de geçit verilmeyecektir. Bir kovboy filmi vardı adı iyi, kötü ve çirkindi şuan yaşanan hadiselere baktığınız da bazı partilerin sadece adı iyi, gösterdikleri davranış kötü hep beraber o çirkinliğe sahip çıkmaları da çirkin sanki filmin adını bu son 10 gündür yaşananlarda sanki görüyormuş gibiyiz. Biz sadece bu toprağa diktiğimiz fidanların yeşermesini değil bu toprağın altında yaşayan şehitlerimizin değerlerini ve bize bıraktıkları emanetlere de sahip çıkmaya devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

selyus