Ana Sayfa ÇEVRE 27 Haziran 2016

Sancaktepe Belediyesi temizlikte de öncü

Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Temizlik İmandandır” Hadis-i Şerifinin tezahürü olan bir anlayışla Şehrin Çevre ve Temizliğini Yönetmek. Sancaktepe’de Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bu anlayışla çalışıyor. Sokak ve Caddelerden İbadethanelere, okul bahçelerinden yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin evlerine kadar pırıl pırıl bir Sancaktepe görüyoruz”

Sancaktepe Belediyesi, ilçede yaptığı çevre ve temizlik çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. Sancaktepe’yi 7 yıl gibi kısa bir zamanda İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren ve “Yeni İstanbul” olarak adından söz ettiren deneyimli siyaset adamı ve yerel yönetici Sancaktepe Belediye İsmail Erdem, mega projeleri ve önemli hizmetleri Sancaktepe halkına kazandırmaya devam ediyor. Diğer alanlarda olduğu gibi temizlik konusunda da iddialı olan Sancaktepe Belediyesi, şehri imrenilecek hale getirmenin gayreti içinde.

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Temizlik İmandandır” Hadis-i Şerifinin tezahürü olan bir anlayışla şehrin çevre ve temizliğini yönetmek. Sancaktepe’de Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bu anlayışla çalışıyor. Sokak ve Caddelerden İbadethanelere, okul bahçelerinden yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin evlerine kadar pırıl pırıl bir Sancaktepe görüyoruz.

Hem çevreyi temiz tutmak hem de çevre bilincini öğrenciler başta olmak üzere yediden yetmişe herkese aşılamak için disiplinli ve kapsamlı bir çalışma ile tertemiz bir Sancaktepe için durmadan duraksamadan çalışmak” dedi.

Başkan Yardımcısı Genç, temizlik konusunda duyarlı olan vatandaşlara seslenerek “Teşekkürler Sancaktepe” diyerek konuşmasını tamamladı. 

selyus