Ana Sayfa SPOR 27 Haziran 2016

Hüseyin Civelek Sancaktepe Belediyesi’ni gururlandırdı

Romanya Bükreş’te yapılan Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda başarılı bir performans göstererek Avrupa ikincisi olan Hüseyin Civelek, Sancaktepe Belediyesi’ni gururlandırdı.

Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası son erdi. Romanya’nın Bükreş şehrinde yapılan ve 6 gün süren turnuvada başarılarıyla dikkat çeken takımlardan Türkiye Güreş Milli Takımı adına güreşen Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu Hüseyin Civelek Avrupa ikincisi oldu. 21-26 Haziran tarihleri arasında Romanya Bükreş’te düzenlenen turnuvanın son gününde 120 kg’da mindere çıkan Hüseyin Civelek ilk turu pas geçti. Nefes kesen mücadelelerin ardından ilk olarak Gürcü daha sonra Polonyalı rakiplerini mağlup eden Civelek, finale kalma başarısı gösterdi. Final maçında Rus rakibine şanssız bir şekilde yenilen Civelek, Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, Hüseyin Civelek’i elde etmiş olduğu dereceden ötürü tebrik ederek ülkemize kazandırdığı gümüş madalyadan dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Genç, “Altyapıdan yetiştirmiş olduğumuz sporcumuz Hüseyin Civelek’i tebrik ederim. Tüm dünyada ülkemizi temsil edecek azimli ve başarılı sporcuları yetiştirmek için çalışıyoruz. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü olarak yetenekli ve başarılı sporcuları yetiştirip, ata sporumuz güreşte geleceğin Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlarını Sancaktepe ilçemizden çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

selyus