Ana Sayfa EĞİTİM 1 Kasım 2018

Başkan Erdem, okul aile birlikleri ile bir araya geldi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, kent merkezindeki okul müdürleri ve okul aile birlikleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından gerçekleşen ve Eğitimcilerin bir araya geldiği toplantıya, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilçemizde görev yapan okul aile birliği başkan ve yönetimi katıldı.

Başkan İsmail Erdem, eğitime elinden gelen maddi ve manevi desteği vereceğini belirterek amaçlarının eğitimde kaliteyi artırmak olduğunu kaydederek, “Belediye olarak görev süremiz boyunca 20 Bilgi Evi açtık. 55 binden fazla çocuğumuz buralardan yaralanıyor. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur” diye konuştu. Sancaktepe’de yeni yapılan okullar ve diğer hizmetlerden bahseden, okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Erdem, eğitime gönülden verdikleri hizmetlerden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Eğitime yapılan yatırımlarda yerel yönetimlerin fonksiyonlarının önemine dikkat çeken Başkan Erdem, bundan sonraki süreçte de belediye olarak eğitime yönelik hizmetlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

selyus