Ana Sayfa FUTBOL 1 Kasım 2018

Sancaktepe’de futbol söyleşisi

Türk Futbolu’nun usta yorumcularından A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, Fenerbahçe’li eski Milli Futbolcu İlker Yağcıoğlu ve Galatasaray’lı eski Milli Futbolcu Evren Turhan, Sancaktepe Genç Gelecek tarafından düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi.

31 Ekim Çarşamba günü Samandıra Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in de katıldığı söyleşide Serkan Korkmaz, İlker Yağcıoğlu ve Evren Turhan gençlerle deneyimlerini paylaştı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, A Spor’un deneyimli spor yorumcularını ilçemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Erdem konuşmasında göreve geldikleri gün ilk olarak gençlere yönelik hizmet anlayışını kendilerine şiar edindiklerini belirterek “Görev süremiz boyunca geleceğimizin teminatı gençlerimize bir çok alanda yatırım yaptık. Bu yatırımların başında ise spora yapmış olduğumuz yatırımlar gelmektedir. Ülkemizin sadece tesis sayısında değil, sporcu sayısında da ciddi bir ivme kazandığını düşünüyorum. Bizde Sancaktepe Belediyesi olarak ülkemizdeki tesis ve sporcu sayısındaki artışa katkıda bulunmak amacıyla bir çok projeyi hayata geçirdik.  Bugün itibari ile 22 bin 500 lisanslı sporcu sayısı ile altyapımız ve tesislerimiz ile ulusal ve uluslararası arenada sporcularımızın elde ettiği başarıla ile Genç Sancaktepe Sporun Merkezi haline gelmiştir.

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz ise Gençlerden kendilerine yatırım yapmalarını gerektiğini söyleyerek “Öğretmenlerinizin bilgi ve becerilerinden bazı edinimlerini kendinize örnek alın, tecrübe ve bilgi biriktirin. Ufkunuzu geniş tutun. Pozitif olun, kendinize özgüven aşılayın Yeter ki kendinize inanın çevrenizdeki bireylere inanın. Bu inanç doğrultusunda elde edemeyeceğiniz başarı yoktur” şeklinde konuştu.

Soru cevap bölümünde Öğrencilerin sorularını yanıtlayan konuklar, gösterilen yoğun ilgiden ve Sancaktepe’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

selyus