Ana Sayfa EĞİTİM 24 Nisan 2016

Beykozlu Nisa Naz Kılıç için tarihi bir gün

Beykozlu 9 yaşındaki Yazar Nisa Naz Kılıç, “Nisa’dan Çocukça Hikâyeler” adlı kitabını 2. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı’nda imzaladı.

Halide Edip İlkokulu 3. Sınıfı öğrencisi Nisa’nın yazarlık serüveninin ilk ürünü olan kitabı kendi gibi küçük okurlardan büyük ilgi gördü. İskele Yayınevi’nde kitabını imzalayan küçük yazar tüm çocukları kitaplarla arkadaş olmaya çağırdı. 

NİSA NAZ KILIÇ: “TÜM ÇOCUKLARA KİTAP OKUMAYI TAVSİYE EDERİM”

Her çocuğun kitap okumayı sevmesi gerektiğini belirten Nisa Naz Kılıç: “Kitap, çocukların, büyüklerin ve herkesin candan arkadaşıdır. Tüm çocukların kitap okumasını isterim, onlara bunu tavsiye ederim. Kitap fuarını çok beğendim, çocuk kitaplarının olması çok hoşuma gitti. Ayrıca kendi kitabımı imzalamaktan dolayı çok mutlu oldum. Beni destekleyen Beykoz Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Onların sayesinde benim bir hayalim gerçekleşti ” dedi.

Ayrıca yazdığı kitabın, 1 yıllık çalışmanın ürünü olduğunu da ifade eden Nisa Naz Kılıç, kitapla yayınında kendisine yardımcı olan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’na, Kazım Bozbay’a, Okul Müdürü Mehmet Özdemir’e ve kendisini destekleyen Sınıf Öğretmeni Sibel Öztürk’e ve annesine çok teşekkür ettiğini söyledi.

Minik Nisa’nın annesi Gülser Kılıç ise kızlarının yazar olma yolunda ilk adımı atmış olmasından mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.  

Halide Edip İlkokulu adına, Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’na kendilerine verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

selyus