Can Ataklı ne zaman karantinaya alınacak?
Başörtüsü ve İslam düşmanı Can Ataklı gibiler korona virüsten daha tehlikeli oldukları için karantinaya alınmalıdırlar!
İnternet Haber’in haberine göre korona virüs tedbirleri kapsamında okullar bir haftalık ara tatilin ardından bugün uzaktan öğretim ile ders başı yaptı. EBA’dan ve televizyondan ders anlatılan öğrencilere yüz binlerce içerik sunuldu. Özgürlükleri sadece kendi dünyalarında olmasını isteyen örümcek kafalı Can Ataklı, Tele1 kanalında uzaktan öğretimi skandal ifadeler ile değerlendirdi.
CAN ATAKLI’YA GÖRE FACİA
Ataklı, “Milyonlarca öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmeni vermek çok yanlış. Bana bunu özgürlük mözgürlük falan diye anlatmayın kardeşim. Öğretmenin görüntüsü türbanlı öğretmen değil. İmaj olarak değil. Var mı, maalesef var. Bana göre yanlış ama var. İlk gün türbanlı öğretmenle başlamak kadar facia bir şey olamaz. Burada bari yapmayın ya.” dedi.
TEPKİ YAĞDI
Öğretmenin başörtülü olmasına tepki gösteren Ataklı, hakarete varan sözler söyledi. Ataklı’nın sözleri Twitter’dan gündem olurken, tepki yağdı.
Ataklı için yapılan yorumların bazıları şöyle:
Can Ataklı uzaktan eğitim programındaki öğretmenin kapalı olmasından rahatsız olmuş…
Ülkemizin ve dünyanın mücadele ettiği virüs bu zihniyetin umurunda değil varsa yoksa İslam…
Virüse bile çare buluruz ama Can Ataklı denen başörtüsü düşmanı herifin kara zihniyetine çare bulamayız. Allah sorsun.
Dünya 21.asrın en ciddi kriziyle karşı karşıya, @can_atakli_’nın derdi insanların giyimi. COVİD_19’dan daha tehlikeli olan işte bu zihniyet.
Bu Can Atakli için ortaya konulmuş bir suç yok mudur hala. Bu adam bu halka saldırmaya devam ediyor.
Kadınlara nasıl giyinmesi gerektiğini öğretmeye çalışmaktan vazgeçin. Can Ataklı bu zihniyetin şortlu kız görünce hakaret eden zihniyetten hiçbir farkı yoktur. Kadınları kalıplara sokamazsınız. İnternet haber
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz, ezmeye çalışan kifayetsizlere de hadlerini pekala bildiririz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e tepki!
-
Bakan Yerlikaya, “Kabine dönemimizde 58 farklı ülkeden kırmızı bültenle aranan 588 suçlu Türkiye’ye getirildi”
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Bir ülkede iki ordu olmaz, iki silahlı güç olmaz”
-
AK Parti’nin ‘Terörsüz Türkiye’ raporu: Yatırımlar katlanacak
-
AK Parti: “Teyit olmadan yeni aşamaya geçilmemeli”
-
Terörsüz Türkiye’nin Meclis takvimi netleşiyor: Rapor yazımı için her partiden bir kişi olacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Kocabıyık tahliye edildi
-
Enver Aysever, “Hırsızların elini sıkmam”
-
Hilmi Türkmen, makam aracını köpeğe tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’i eleştirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nuray Utku atandı
-
Milletvekili Ayaydın: “Bu ülkenin gemisi AK Parti, kaptanı Sayın Erdoğan’dır”


