Ana Sayfa EĞİTİM 12 Mart 2016

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, eski kurumuyla vedalaştı

İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapması kendisine tevdi edilen Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, iki yıldır başarıyla yürüttüğü kurumdaki çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın deneyimli bürokratlarından, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, iki yıldır başarıyla yürüttüğü görevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Avcı’nın imzasıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapması kendisine tevdi edildi. Özel Öğretim Kurumları’nın en zor döneminde kurumun başında genel müdür olarak görev alan ve vazifesini onurlu duruşu ve cesur kararlarıyla da başarıyla yürüten Ömer Faruk Yelkenci, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

“İSTANBUL’A HİZMET ETMEYİ NASİP EDEN ALLAH’A ŞÜKREDİYORUM” 

Önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak olan Ömer Faruk Yelkenci, “İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü vazifesinin tarafımıza tevdi edilmesi münasebetiyle iki yıldır sürdürmekte olduğum Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum.

Bu görev süresince birlikte çalıştığımız, milletimize ve devletimize beraberce hizmet ettiğimiz başta daire başkanları arkadaşlarıma, tüm mesai arkadaşlarıma ve birlikte çalışmaktan zevk duyduğum sektör temsilcilerine canıgönülden teşekkür ediyor, hepsine başarılar ve hayırlar diliyorum.

İstanbul’a hizmet etmeyi nasip eden Allah’a şükrediyor, bizi bu göreve layık gören büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 

selyus