Ana Sayfa EĞİTİM 22 Ekim 2016

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Tekin’den İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Müsteşar Tekin’i İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, yardımcıları ile birlikte karşıladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kendisini kapıda karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, yeni binayı gezdirdi. Yelkenci, daha sonra Müsteşar Tekin’e İl Milli Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar hakkında brifing verdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarıyla da bir araya gelen Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin, eğitim gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından gelen soruları da cevaplandırdı. Müsteşar toplantının sonunda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’yi şahsında tüm müdürlük çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci de nazik ziyaretlerinden dolayı Müsteşar Tekin’e teşekkür ettiğini ifade etti. 

Müsteşar Tekin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü il binasında bulunduğu sırada müdürlüğü ziyarete gelen Bosna – Hersek Cumhuriyeti Başkonsolosu Began Muhic ile de görüşerek  “Bosna bizim evimiz Türkiye’de sizin evinizdir” dedi. Türk ve Boşnak Halklarının kardeş olduğunu ve bu kardeşliğin her alanda olduğu gibi Eğitim alanında da artarak devam etmesini dilediklerini ifade etti. Başkonsolos Began Muhic da aynı duyguları paylaştığını söyleyerek Milli Eğitim Bakanlığı’nın kendilerine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

selyus