Ana Sayfa EĞİTİM 12 Eylül 2017

Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, Ataşehir’de

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, 39 İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşen 2017- 2018 Eğitim-Öğretim yılı genel değerlendirme toplantısına katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, toplantının ardından Ataşehir’de bulunan Ata İlkokulu’nu ziyaret etti.

Yelkenci, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ‘Uyum Haftası’ derslerinin başlamasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’la birlikte Ataşehir Ata İlkokulu’na giderek önce öğretmenlerle merhabalaştı ve ardından da sınıflara geçerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Yelkenci’nin ilgisi karşısında sınıflardaki öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

ÖĞRENCİLERLE NEŞELİ SOHBET

Sınıfları da tek tek dolaşan İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, başlayan öğrencilerle neşeli bir sohbet gerçekleştirdikten sonra öğrencilere hediyeler dağıttı. Yelkenci, yeni eğitim- öğretim yılı için hayırlı olsun dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı açılışı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi.

selyus