Ana Sayfa EĞİTİM 12 Şubat 2022

Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun tanıtımı yapıldı

Çekmeköy İlçesinde Eğitim-Öğretime başlayan Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun tanıtımı yapıldı.
Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı’nın öncülüğünde yapılan tanıtımda okulun özelliklerinden bahsedildi. Ayrıca Başkan Sarı, katılımlarından dolayı protokol ve tüm misafirlerinin yanı sıra okulun sponsorluğunu üstlenen ve okula önemli katkıları olan Sonner Catering yemek şirketinin yöneticilerine teşekkür etti.


Programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ile Latif Coşar katıldı.


Yapılan protokol konuşmalarının ardından Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a okula ve eğitime verdiği desteklerden dolayı bir plaket verdi.

Plaket için Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı ve yönetimine teşekkür eden Başkan Poyraz, her zaman eğitimin yanında olduklarını ve bundan sonrada üstüne koyarak olmaya devam edeceklerini belirtti.

selyus