Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2022

Kadıköy Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi İrfan Gümrah’tan skandal LGBTİ çıkışı

Kadıköy Belediyesi CHP’li meclis üyesi İrfan Gümrah, LGBTİ’lileri savunarak ahlaksız, edepsiz, fütursuz yaşamlarını cinsel tercih olarak değerlendirdi. lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel ve interseksüel gibi hasta zihniyetleri savunan Gümrah bununla da kalmadı ve dünyaya 600 yıl hükmeden Osmanlı Devleti’ne de hakaret etti. 

Kadıköy Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında söz alan CHP’li İrfan Gümrah, “LGBTİ’lilerin cinsel tercihidir. İstediği gibi kullanır. Bugün medeni ülkelerde aynı cinsiyetten kişilerin evliliğine dair izin verilir hale geldi. Artık Osmanlı’nın eski kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir” dedi.

AK PARTİ KADIKÖY İLÇE BAŞKANI AVUKAT FATİH KAYA TEPKİ VERDİ

CHP’li meclis üyesi Gümrah’a tepki veren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, “Kadıköy Belediye Meclisi’ne Ocak ayında gelen 2022-2024 Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda 6 yerde, Kadıköy’de LGBTİ’yi Kurumsallaştıran, Broşür ve Afişlerle bunu normalleştiren hedefler yer almaktadır. Toplumsal Kültür, ahlak ve örflerimize karşı Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı bu saldırıyı asla kabul etmiyoruz. İnsanlığın 2 cinsiyeti vardır. Kadın ve Erkek. Sapkın tercihlerin, normal şeylermiş gibi gösterilmesinin ötesinde, yeni üçüncü bir cinsiyet gibi sunularak bunun meşrulaştırılma çabasını reddediyoruz. Kadıköy’de hizmet üretmeyen Kadıköy Belediyesi ve Başkanını Toplumsal Değerlere, Toplumun Kurumları üzerinden savaş açmamaya ve bu teklifin Meclis’te reddi için gereğini yapmaya davet ediyorum.”

LGBTİ’NİN AÇILIMI!

Aile yapısını önemseyen ve her türlü gayri ahlakı birlikteliklere karşı olan vatandaşlarımızın LGBTİ’nin ne anlama geldiğini bilmesi için: LGBTİ (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel ve interseksüel)

selyus