Ana Sayfa EĞİTİM 8 Aralık 2015

Sancaktepeli gençlerden münazara

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen liseler arası münazara yarışması başladı. Gençler, münazara yarışmasında fikirleriyle biraraya gelecek.

Sancaktepe genelindeki liseler arasında gerçekleşecek olan yarışmada gençler fikirleriyle biraraya gelecek. 7-25 Aralık 2015 tarihleri arasını kapsayan yarışmanın ilk turunu “İlk insanlar daha mutludur” konusu ile Tolga Çınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 2. Turu ise Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Başarıya ulaşmak için çalışmak önemlidir” konusu ile kazandı. Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan yarışmanın finali 29 Aralık 2015 tarihinde yapılacak.

1.turda Tolga Çınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve II. Abdülhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri fikirlerini yarıştırdı. Gençler, “Günümüz insanları daha mutludur” ve “İlk insanlar daha mutludur” konularında birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 2. Turda ise Okyanus Koleji ile Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri karşılaştı. Karşılaşmada gençler “Başarıya ulaşmak için zekâ önemlidir” ve “Başarıya ulaşmak için çalışmak önemlidir” konularını tartıştı. Bugünün kazananları “İlk insanlar daha mutludur” konusu ile Tolga Çınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve “Başarıya ulaşmak için çalışmak önemlidir” konusu ile Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Farklı konularla Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi ve Samandıra Kültür Merkezi’nde yapılmaya devam edecek münazara yarışmasında kazanan gruplara sürpriz hediyeler edilecek.

 

selyus