Ana Sayfa EĞİTİM 24 Nisan 2016

Üsküdarlı binlerce çocuk Validebağ’da buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Üsküdar’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kukla gösterisiyle başlayan 23 Nisan etkinliğinde çocuklar oyun parkurlarına yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediyesi’nden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Validebağ Korusu’nda bir dizi etkinlik düzenledi. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte; geleneksel çocuk oyunları, sahne etkinlikleri, şişme oyun grupları, serbest boyama etkinliği, etkinlik atölyeleri, ikramlar, velilere teneffüs ve animasyon ekibi ile küçüklere büyük eğlence sunuldu. Etkinlik boyunca çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, özellikle oyun parkurlarına büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde kukla gösterisiyle başlayan etkinlik bütün Üsküdarlı minikleri bir araya getirdi.

“BUGÜN ÜSKÜDARLI ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ”

Şenlikler boyunca Üsküdarlı çocukları yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yakup Öksüz, “Bugün Üsküdarlı çocuklarımızın günü. Tabi ki burada hem eğlenme anlamında, hem sosyal etkinlik anlamında, hem de Üsküdarlı çocukların maharetlerini sergilemesi anlamında çok güzel bir gün yaşanıyor. Bugün Üsküdar’ı çocuklarımızın günü, onlarla beraber eğleniyoruz. Onlarla beraber sahne gösterileri sahne şovları yapıyoruz. Burada onların kendi hazırladığı folklor gösterileri, müzikal gösteriler yani etrafımızda gördüğünüz gibi her alanda farklı bir gösteri var. Çocuklar el becerilerini, sanatlarını, maharetlerini sergiliyorlar. Gelen vatandaşlarımız ve çocuklarımız çok güzel bir gün geçiriyor. Üsküdar’ın en güzel mekanlarından biri Validebağ Korusu’ndayız. Burada temiz ve güzel havada, ağaçların altında, çimlerde hem oynuyorlar hem eğleniyorlar. Bir sürü etkinlikle bugün onların günü ben hepsini çok sevdiğimizi söylüyorum. Başkanımız onlara güzel bir ortam hazırladı. İyi ki çocuklar var iyi ki 23 Nisan var” şeklinde konuştu.

selyus