Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Nisan 2016

AK Parti İstanbul’da 23 Nisan Şenliği

Bayram sevinci yaşayan çocuklar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen 23 Nisan Şenliğinde neşe ve eğlence dolu bir gün geçirdi. İl Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlenen çocuklarımız, çeşitli oyunlar oynayıp, gösteriler izlediler.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bahçesinde hazırlanan alanda düzenlenen şenlikte, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İBB AK Parti Grubu Başkan Vekili Temel Başalan, İlçe Başkanları, İlçe  ve İstanbul teşkilatımızdan çok sayıda teşkilat mensubu çocuklarıyla birlikte 23 Nisan sevincini yaşadılar. 

İl Kadın Kolları Başkanı ile birlikte şenlik alanına gelen ve çocuklara çeşitli hediyeler veren İl Başkanı Dr. Selim Temurci, daha sonra programı izleyen basın mensuplarına açıklamalar yaptı. 

“BUGÜN BURADA BİR GELENEĞİ BAŞLATIYORUZ” 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ilk defa bu kadar çocukla dolu ve bu kadar cıvıl cıvıl gördüğünü ve bunun için Rabbimize şükrettiğini ifade eden İl Başkanı Dr. Selim Temurci, şöyle devam etti: “Bugün çok anlamlı bir gün. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz, daha milli ordusu kurulmadan meclisini açan bir milletiz. Bugün, milletin egemenliği tekrar tekrar başımızın tacı olarak hissettiğimiz çok anlamlı bir gün. Burada ülkemizin her yerinden çocuklarımız var. İstanbul İl Başkanlığı olarak ana kadememizle, kadın kolları ve gençlik kollarımızla, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve personelimizle bayramımızı neşe içerisinde kutluyoruz. Onun için ben buraya gelen herkesi yürekten kutluyorum, yürekten alkışlıyorum. Bugün burada inşallah AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak bir geleneği başlatıyoruz. Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Parti olarak yaptığımız çalışmalarda amacımız hayatın her noktasına dokunmak. Burada çocukların gülen yüzü, parlayan gözleri bizim geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor. Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anıyoruz.”

“ÇOCUKLARIMIZIN BU GÜZEL GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Gazetecilere açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü ise, Hasan El-Benna’nın “Bugünün hayali, yarının gerçeğidir” sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: “ Bizim hayalimiz, çocuklarımız buradalar. Bizler 2023 hedefine kilitlenmiş bir siyasi partiyiz. Bizler çocuklarımıza 2023 Türkiye’sini çok daha güzel şartlarda teslim etmek için çalışıyoruz. Gece gündüz demeden bu ülkenin geleceği için çalışıyoruz. Burada olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın bu güzel gününü kutluyorum. İnşallah bu gelenek devam eder ve nice 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını birlikte kutlarız.” 

selyus