Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 22 Haziran 2017

İTO gençlikten Milletvekili Metin Külünk onuruna dost sofrası

İTO Gençlik platformu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Borsası meclis üyeleri, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün onur konuğu olduğu iftar programında bir araya geldi.

Çamlıca Bambi Garden Restaurant Cafe’de İTO Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner’in öncülüğünde gerçekleşen dost sofrasına AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, İTO Meclis Başkanı Ahmet Özer, DKY Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya, Dinçer Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Dinçer ve Kapalıçarşı Dernek Başkanı İlyas Koç katıldı.

Değerli büyüğümüz Metin Külünk milletvekili ötesinde bir ağabeyimizdir diyerek konuşmasın başlayan İTO Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner, “Bizler İstanbul Ticaret Odası’nda vazife yapıyoruz. Oradaki bilgi, birikimlerim ve kabiliyetleri, eksik kalan yönleri ilgili buradaki dostlarımız ve arkadaşlarımızla önümüzdeki dönem gidermeye çalışacağız. Bu tür dostluk buluşmalarının faydalarını biliyoruz. Bu akşamda buradan faydalı görüşler çıkacaktır. Rabbim önümüzdeki süreçte bizlere kolaylıklar verin. İstanbul Ticaret Meclisi’nde görev alan arkadaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun bizim bir ortak amacımız var İstanbul ve Türkiye’nin gelişimine katkı sunmak. Ben soframızı onurlandıran başta AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ağabeyimize ve sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İTO Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye’nin en önemli gücünün milletin birlik ve beraberliği olduğunu ifade etti. 15 Temmuz darbe girişimine de atıfta bulunarak dalganın bitmediğini söyleyen Külünk, ”Çok net söylüyorum dalga bitmiş değil. Yeni dalganın hedefi Türkiye’yi kaos ortamının içerisinde yönetilemez hale getirmektir. CHP tabanının vatansever olduğuna eminim. Ancak CHP’nin tepe yönetimi… Türkiye’ye yönelik 15 Temmuz’da başarılamayan Türkiye’yi kontrol altına alarak, Suriye, Irak, İran’daki haritayı Türkiyesiz çizme peşinde olanların, kaos planlarının içindedir. CHP’nin başındaki şahıs… Sokak üzerinden Türkiye’yi kaos içine çekmek isteyenlerin demokrasi dışı planları var. Bu noktada devletimizin bütün sürece hakim olduğunu bilerek bu kriz sürecini de itidalle aşıp 2023 yılında Türkiye’nin hedeflerine ulaşacağını görmeliyiz.” dedi.

selyus