Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 22 Haziran 2017

Üsküdar Belediyesi’nin büyük ailesi gönül sofrasında buluştu

Ramazan bereketinin ve huzurunun en güzel şekilde yaşandığı Üsküdar’da iftar sofraları bu kez hem Üsküdar Belediye personeli hem de Üsküdarlı esnaflar için kuruldu.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası önünde gerçekleştirilen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye başkan yardımcıları, belediye personeli ve aileleri, Üsküdar’ın esnafları olmak üzere toplam 2500 kişi katıldı.

Huzur dolu bir Üsküdar akşamında gerçekleştirilen programın öncesinde Kadir Gecesi olması sebebiyle de Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Çok özel bir gecede çok özel bir mekanda bugün sizlerle bir aradayız. Bu sahneden sizlere bakınca gördüğüm manzarayı tarif etmem imkansız. Bugün çok özel bir gece bin aydan daha hayırlı bir gece Kadir Gecesi. Gecenizi tebrik ediyorum. Bu güzel gecenin feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade edenlerden eylesin. Çok özel bir mekandayız çünkü; Harem şehir Üsküdar, Aziz Mahmud Hüdayi’nin şehri Üsküdar, Kabe toprağı Üsküdar. Bizler Üsküdar Belediyesi ailesi olarak bu akşam birlikte iftar yapalım dedik. Bizim geleneğimizde aileler iftar yaparken komşularını da davet ederler zaten iftar sofraları aile fertleri ve komşularla anlamlıdır, zengindir. İşte bu akşam bizlerde çalışma arkadaşlarımız, eskimez çalışma arkadaşlarımız ve onların çok muhterem aileleri ve sevgili komşularımız ile bir araya gelelim istedik. Soframızı bereketlendirdiniz, hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Üsküdar Belediyesi çalışanlarının ve Üsküdarlı esnafların neşe içerisinde geçen iftar programı toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi.

selyus