Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 21 Ekim 2016

Beyoğlu’nda Tasarım Festivali

 Beyoğlu’nda “Beyoğlu Hareketleniyor” festivalleri kapsamında düzenlenen “İstanbul Design Week” Tasarım Festivali, İstanbul’u dünya çapında tasarım meraklılarının ilgi odağı haline getiren stantları, sergileri ve etkinlikleri ile devam ediyor.

Taksim Meydanı’nda düzenlenen “İstanbul Design Week” Tasarım Festivali, yerli yabancı binlerce tasarım meraklısının buluşma noktası oldu.

Mobilya tasarımından modaya, grafikten aydınlatmaya kadar pek çok disiplinden bağımsız tasarımcı ve üreticinin tasarım tutkunlarıyla buluştuğu festivalde, doğal ahşap tasarımlar katılımcıların ilgi odağı oldu.

Beyoğlu’nda 50 gün sürecek “Beyoğlu Hareketleniyor” festivalleri kapsamında düzenlenen “İstanbul Design Week” Tasarım Festivali, İstanbul’u dünya çapında tasarım meraklılarının ilgi odağı haline getiren stantları, sergileri ve etkinlikleri ile devam ediyor. Her gün yerli yabancı binlerce kişiyi şehrin merkezi Taksim Meydanı’nda bir araya getiren festivalde, tasarımcıların doğal ahşabın sıcaklığını kullandıkları mobilya, dekoratif eşya ve çeşitli objeler ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

İlginizi çekebilir

Mustafa Ceceli oyunu kullandı

Mustafa Ceceli oyunu kullandı

selyus