Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 6 Kasım 2016

Beyoğlu Sahaf Festivali uzatıldı

Beyoğlu Sahaf Festivali, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 13 Kasım 2016 Pazar gününe kadar uzatıldı. Birbirinden değerli koleksiyonlar, asırlık kitaplar ve eserlerin meraklıları ile buluştuğu festival, her gün 10.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Beyoğlu’nda 50 gün sürecek ‘Beyoğlu Hareketleniyor’ festivalleri kapsamında düzenlenen 10. Beyoğlu Sahaf Festivali, yoğun ilgi ve talep üzerine bir hafta uzatıldı. Taksim Meydanı’nda 27 Ekim Perşembe günü başlayan ve 6 Kasım Pazar günü sona ermesi planlanan festival, 13 Kasım 2016 Pazar gününe kadar kitapseverleri ağırlayacak. Başladığı ilk günden beri koleksiyoncuların ve kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam eden festival her gün 10.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

FESTİVAL, İLK GÜNDEN İTİBAREN ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Beyoğlu’nun Kültür-Sanat hayatına kitabın kokusunu ve renklerini katan 10. Beyoğlu Sahaf Festivali, İstanbul ve Türkiye’nin değişik illerinden 70 sahafı Taksim Meydanı’nda kitapseverlerle buluşturdu.

Festivale açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, on binlerce asırlık kitabın yanı sıra, tarihe tanıklık eden dergileri, eskiye ait yazıları, eski fotoğrafları, film ve tiyatro afişlerini, nadide levhaları, mektupları, kartpostalları ve özel koleksiyonları bir arada bulmanın mutluluğunu yaşıyor.

selyus