Ana Sayfa EDEBİYAT 18 Kasım 2019

Hafızın Gözyaşları 2. baskısını yaptı

Yazar Hüseyin Söker’in Hafızın Gözyaşları isimli kitabı 2. baskısı ile okurlarıyla yeniden buluştu. 1. baskısını Şubat ayında yaparak okurların beğenisini kazanan kitaba ilgi fazla olduğundan daha çok baskı yapması bekleniyor.

Hafızın Gözyaşları isimli roman kitabın yazarı Söker yaptığı açıklamada, “Yeni baskıda yeni yayınevi ile kitabın kapağını da değiştirdik. Türkiye’de dijital kütüphane ve yayıncılığını ilk yapan yayınevi Hiperlink ve Başlık yayınları ailesine geçmekten mutluyum. Her satırı yaşanmış gerçek bir hayat hikayesini anlatan kitap, bir kadın Hafize’nin bitmeyen imtihanlarla dolu mücadelesi ve bir annenin gözyaşlarını kaleme aldım. Okurlarımız bu romanda sabır, imtihan, mücadele ve inanç konularını bir anneden yaşayarak görmemizi sağlayacak. Hedefim kimsesiz çocuklar öksüz ve yetimler için vakıf kurmak. Hafızın Gözyaşları kitabının gelirini de öksüz ve yetim çocuklara bağışlıyoruz. Okurlarımızdan destek bekliyorum. Kitabı almak isteyenler sosyal medya hesaplarımdan ve internet kitap satış sitelerinden ulaşabilirler” dedi.

Yazar Söker, iki yeni kitap yazdığını biri cemaatler, biride Çanakkale ile ilgili araştırma kitapları olduğunu, 2020 yılında birini çıkartmayı arzuladığını sözlerine ekledi.

selyus