Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 14 Kasım 2015

Ercan Harmancı TÜYAP’ta

Beylikdüzü TÜYAP Fuarı’nda düzenlenen 34. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’na Konya’nın tanınmış önemli isimlerinden yazar Ercan Harmancı, “Bir delinin sınav günlüğü” ve “Bir Cennet delisi” isimli kitaplarıyla Timaş yayınlarının standında yerini aldı.

İstanbul önemli bir fuara daha imza attı. 34. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’na bir birinden ünlü yayın evleri ve yazarlar katıldı. Öğrenciler başta olmak üzere İstanbulluların çok yoğun bir katılım gösterdiği kitap fuarına ayrıca Konya’nın tanınmış önemli isimlerinden yazar Ercan Harmancı’da katıldı. “Bir delinin sınav günlüğü” ve “Bir Cennet delisi” isimli kitapların sahibi olan Harmancı, Timaş Yayınlarının standında kitaplarını imzaladı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Ercan Harmancı, ayrıca Konya’da bir okulda öğretmenlik yaparak hayatını sürdürüyor.

Kitap fuarında imza gününde yakaladığımız Ercan Harmancı kısa bir açıklama yaptı. Harmancı, “Gençlere yönelik yazıyorum. İlk önce 2011 yılında Timaş Yayınları’nın gençlere yönelik düzenlediği bir yarışmada 3. olmuştum. Daha sonra hem inançlarımızı hem de değerlerimizi bir şekilde gençlere anlatalım diye ikinci kitabımıza başladık. Amcamız şu: gençlerin diliyle ve onların anlayacağı üslupla onları Cennet’e biraz daha yaklaştırmak. Öte yandan Konya’da bir okulda felsefe grubu öğretmeni olarak çalışmaktayım. Burada öğrencileri ve öğrencilerle yaptığımız inanç ve değerlerle gözlemleme noktasında uğraş verdiğimiz bir alan” dedi.

  

selyus