Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 27 Nisan 2016

Genç Gelecek’ten tiyatro buluşması

Genç Gelecek Tiyatro Kulübü öğrencilerinin oynadığı “Ah Şu Gençler!” isimli komedi tarzı tiyatro oyunu sahnelenmeye devam ediyor.

Tiyatro eğitmeni Harun Özüağ tarafından sahnelenen oyun, 24 Nisan Pazar günü Genç Gelecek velileri için Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde, 25 Nisan Pazartesi günü ise 2. Abdülhamit Han İmam Hatip Lisesi ve Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri için Genco Erkal Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

“Ah Şu Gençler” tiyatro oyunu, günümüz gençlerinin arkadaş, aile, okul ve sosyal medya ilişkilerini mizahi bir dille ayna tutuyor. Gençlere farklı bakış açıları sunan oyun, ayni zamanda eğlendirerek öğretmeyi hedefliyor. 1 saat 15 dakika süren oyun farklı konuların ele alındığı epizotlardan oluşuyor.

6 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek olan oyun, Eyüp Sultan Meslek Lisesi ve Özel Birikim Koleji öğrencileri için farklı tarihlerde sahnelenecek.

Oyunun ardından konuşma yapan Tiyatro Eğitmeni Harun Özüağ, “Bize bu imkânları sağlayan ve desteğini bizden esirgemeyen Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

selyus