Ana Sayfa EDEBİYAT, KÜLTÜR-SANAT 15 Mart 2020

Kadıköy Life’nin 92. sayısı bayilerde

Uzun yıllardır Kadıköy’ün nabzını tutan Kadıköy Life dergisinin yeni sayısı yayınlandı. Oldukça zengin bir içerikle yayınlanan dergi, bayiler ve kitabevlerinde okurlarını bekliyor.

Sadece Kadıköylülerin değil, tüm İstanbulluların toplumsal belleğinde önemli bir yere sahip olan Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye ve Bostancı istasyon binalarının kent müzesi ve kültür merkezi olması fikrini ortaya atarak kapak konusu yapan dergi sayfalarında, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın yanı sıra Kadıköy’ün sevilen yazarlarından Sunay Akın’ın da düşünceleri var.

YILLAR ÖNCE ALTIYOL’DA BULUNAN LAHİTLER VE RAGIP PAŞA KÖŞKÜ…

Kadıköy’ün tarihini göz önünde bulundurarak çevresel sorunları mercek altına alan dergi, yıllar önce Altıyol’da bulunan lahitlerin akıbetini sorgulayarak; bugün yaşanan trafik sorununu, tarihi Ragıp Paşa Köşkü’nün son durumunu ve geçmişten bugüne Kadıköy’ün mesire alanlarını sosyolojik bir bakış açısıyla irdeliyor.

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ DE KADIKÖY LIFE’DA!

Kadıköy Life dergisinin gündemi değerlendiren konukları da var. Suriye meselesini tüm hatlarıyla yorumlayan emekli diplomat Selim Kuneralp’in yanı sıra aylar önce koronavirüsü tahmin ederek çarpıcı iddialarda bulunan araştırmacı Ertan Özyiğit, analizlerini ilk defa Kadıköy Life okuyucuları ile paylaştı.

ÇOK ÖZEL KONUKLAR…

LIFE Magazin sayfaları da yine dopdolu. Yıllar sonra tiyatro sahnelerine dönen Nevra Serezli, eşi Metin Serezli’ye dair anılarını paylaşırken, usta müzisyen Erkan Oğur da içini uzun zaman sonra Kadıköylülere döktü. Yeni albümünün heyecanını yaşayan Emre Aydın, dünyaca ünlü balerin Ayşem Sunal Savaşkurt ve gazino kültürünü günümüze taşıyan Hakan Eren de magazin sayfalarının diğer konukları arasında.

ÖZEL HABERLER, ÖZEL RÖPORTAJLAR, CEMİYET HABERLERİ…

Kültür-sanat etkinlikleri, spor ve sağlık haberleri ile birlikte 160 sayfalık dergi sayfalarında özgün haberler, özel röportajlar ve cemiyet haberleri de yer alıyor. Düğünler, kutlamalar, toplantılar, buluşmalar, Anadolu Yakası’nda nereye gidilir?, kim nerede kiminleydi? Hepsi ve daha fazlası, Kadıköy Life dergisinin Mart & Nisan 2020 sayısı sayfalarında.

KADIKÖY LIFE DERGİSİNE ULAŞABİLECEĞİNİZ ADRESLER…

Dijital olarak Turkcell Dergilik, Kitapyurdu, Dergiyurdu, Magzter ile dMags.net platformlarından okuyabileceğiniz Kadıköy Life, ayrıca aşağıdaki adreslerde de sizleri bekliyor olacak: Remzi Kitabevi bütün şubeleri, Nezih Kitabevi bütün şubeleri, Penguen Kitabevi, Mephisto Kitabevi, Gergedan Kitabevi, Tarihçi Kitabevi, BARKER Kırtasiye Göztepe, Selamiçeşme, Ethemefendi ve Cemil Topuzlu Şubeleri, Panel Kırtasiye, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir arasındaki tüm gazete satış noktaları, muhtarlıklar, benzin istasyonları, Kadıköy ve Bostancı İskeleleri…

Etiketler:
selyus