Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 20 Mart 2016

Sancaktepe’ye bir poliklinik daha

Sancaktepe Belediyesi, diğer alanlarda olduğu gibi ilçeye kazandırdığı sağlık eserlerine bir yenisin daha ekleyerek Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sarıgazi Semt Polikliniğini hizmete açtı.

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sarıgazi Semt Polikliniğini hizmete açtı.

18 Mart Cuma günü gerçekleşen açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda vatandaş katıldı

Belediye Başkanı İsmail Erdem, törende yaptığı konuşmada “İnsan Odaklı” hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek  “Atatürk mahallemizde sağlık alanında böyle güzel bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde ilk yaptığımız işlerden biri sağlık alanında yapmış olduğumuz yatırımlar oldu. Vatandaşlarımızın sağlık alanında olabildiğince isteklerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Burası gerçekten çok güzel kaliteli bir hizmet oldu. Açılan Semt Polikliniğimizin Sarıgazi ve civar yerlere ciddi şekilde sağlık hizmetini getireceğini düşünüyorum. Mahallemizde büyük bir boşluğu doldurduk. Sancaktepe’ye hizmetlerimiz devam edecek. Sancaktepe’li hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık. Başka güzellikleri de onlarla hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

İlçemizde yapılan sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Erdem ayrıca Emek Mahallesi’nde yapımı sona yaklaşan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kısa bir süre sonra hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ise yaptığı konuşmada Bölge Milletvekili olarak Sancaktepe’de yapılan hizmetleri yerinde takip etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek Sarıgazi Semt Polikliniğin tüm Sancaktepe’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Sarıgazi Semt Polikliniği hizmete açıldı.

İlginizi çekebilir

Bugünkü tablo sevindirici

Bugünkü tablo sevindirici

selyus