Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Şubat 2016

Soysuzların hakkından bir ‘Soylu’ bile gelebiliyormuş, gördünüz değil mi?”

Süleyman Özışık, yazısının bir bölümünde “Aylardır Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yerli Milletvekili” diyordu ya hani.. Süleyman Soylu gibi soylu adamlardan bahsediyormuş meğer.. Soysuzların hakkından bir Soylu bile gelebiliyormuş gördünüz değil mi?”

İnternet Haber Sitesinin köşe yazarı Süleyman Özışık, bugünkü yazısının ikinci bölümünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ’ya ayırdı.

Süleyman Özışık, yazısının bir bölümünde “Aylardır Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yerli Milletvekili” diyordu ya hani.. Süleyman Soylu gibi soylu adamlardan bahsediyormuş meğer…

Soysuzların hakkından bir Soylu bile gelebiliyormuş gördünüz değil mi?”

SÜLEYMAN ÖZIŞIK’IN KÖŞE YAZISININ İKİNCİ BÖLÜMÜ

SÜLEYMAN SOYLU…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz haftaya damga vuran isimdi. Önce DİSK Genel Kurulu’nda “Katil Devlet” sloganı atan terörist sevicilerine tepki gösterip salonu terketti.

Ardından Meclis’te HDP’li milletvekiline “Kandili başınıza yıkacağız” diyerek soyadına yakışır soylulukta bir tavır sergiledi.

DİSK Genel Kurulu’ndakilere ne desek boş. Hem davet edip hem küfredecek kadar erdemsiz olanları hangi cümle anlatabilir ki.. Asker ve polis katili olan terörist sevicilerin arasında oturmayı onuruna yediremeyerek mekanı terkeden Süleyman Soylu’yu kutluyorum.

Aylardır Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yerli Milletvekili” diyordu ya hani.. Süleyman Soylu gibi soylu adamlardan bahsediyormuş meğer…

Soysuzların hakkından bir Soylu bile gelebiliyormuş gördünüz değil mi?

Gösterdiği bu asil duruştan sonra hakkında yazılanları takip ettim. Meğer milyonların dili olmuş. Kendisini eleştiren Allah’ın bir kuluna rastlamadım.

Bu tavrın diğer bakan ve milletvekillerine de örnek olmasını diliyorum. Bilinsin ki şehit polis ve askerler, bu terörist destekçileri konuşturanlara haklarını helal etmeyecek.

Onların vebali hepinizin üstünedir.

 

Süleyman Özışık / İnternet Haber

selyus