Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA 19 Ağustos 2016

İsveç dünyada tecavüz birincisi

GÜNEŞ gazetesi Atatürk Havalimanı’nın dış hatlar bölümündeki billboardlara verdiği reklam ile İsveç hakkındaki bu korkunç gerçeği gözler önüne sererek “İsveç’in dünya birinciliği ile en yüksek tecavüz oranına sahip ülke olduğunu biliyor musunuz?” ifadeleri yer aldı.

Gavurdan dost, ayıdan post olmaz boşuna dememiş büyüklerimiz! fuhuş ve cinsel istismarın kol gezdiği Avrupa ülkeleri, hızla kalkınan ve dünyanın en büyük ülkeleri arasına girmeye başlayan Türkiye’ye adice iftira atmaya devam ediyorlar.

Güneş gazetesinin haberine göre iftiracı ülkelerin en başında gelen İsveç’in 9.5 milyon nüfusuyla geçtiğimiz yıl bildirilen 10 bin 400 çocuk istismarı vakasıyla dünyada ikinci olduğu ortaya çıktı.

Türkiye’yi itibarsızlaştırma kampanyasında, alçak iftiralar ilk önce Avusturya’nın başkenti Viyana Havalimanı’ndaki elektronik panolarda yapılan sözde gazete haberlerinden alıntılarla başladı. Tamamen iftiradan ibaret olan sözde haberde güya Türkiye 15 yaşından küçük çocukların istismarına yönelik cezaları kaldırmış ve istismarın yolunu açmıştı.

Viyana Havalimanı’ndaki bu rezaletin ardından, İsveç’in çocuk istismarında dünya ikincisi olduğunu unutan İsveç Dışişleri Bakanı ve Başbakanı da bu iftira kampanyasına katılarak Türkiye’ye yönelik alçak iftiralarda bulundu.

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA YOLCULARA İSVEÇ UYARISI

GÜNEŞ gazetesi Atatürk Havalimanı’nın dış hatlar bölümündeki billboardlara verdiği reklam ile İsveç hakkındaki bu korkunç gerçeği gözler önüne serdi. Güneş’in sosyal medyada çok ses getiren “Seyahat Uyarısı” başlıklı ilanında “İsveç’in dünyanın en yüksek tecavüz oranına sahip ülke olduğunu biliyor musunuz?” ifadeleri yer aldı.

Ayrıca çocuk istismarında İsveç şampiyonluğa koşuyor.

selyus